vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. 17 mii de lei, furați dint-o casă de pariuri sportive

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați marți seara cu privire la faptul că, la o casă de pariuri de pe strada Unirii, din localitate, ar fi avut loc o spargere. Un tânăr a furat 17 mii de lei, după ce a intrat peste angajată și a amenintat-o cu un cuțit. Acesta i-a cerut toți banii din casă, i-a luat și s-a făcut nevăzut. Oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camera de supraveghere și i-au luat urma făptașului.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, urmând să întocmească dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Cercetările pentru identificarea autorului continuă. Acesta va răspunde penal pentru fapta sa.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, la o casă de pariuri de pe strada Unirii, din localitate, ar fi avut loc o tâlhărie. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul că, o persoană de sex masculin, prin amenințarea personalului de serviciu cu acte de violență, ar fi reușit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând a fi intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, a spus Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica