miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plecat cu scandal, Acka revine cu zâmbetul pe buze!

Se reface „gașca veselă” din Bănie, în frunte cu Nuno Rocha și Acka! În locul lui Madson și Kay sunt Donkor și Fortes.

În primăvara lui 2017, Stephane Acka părăsea Bănia cu scandal. Intrat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul ivorian a făcut front comun cu Nuno Rocha, Madson și Kay, și ei aflați pe ultima sută de metri a angajamentelor, și nu a mai pus osul serios pentru obiectivele echipei. Acka a anunțat cu câteva minute înaintea unui meci cu Voluntari că nu se simte în formă să intre pe teren. A repetat figura și la ședința tehnică a derby-ului cu Dinamo București.
Gheorghe Mulțescu, antrenorul de atunci al oltenilor, a decis să-i trimită pe cei patru, in corpore, la echipa a doua: „Noi nu am avut la meciul cu Dinamo, din sezonul regulat, mai mulți titulari. Pedepsiţii se pregătesc cu echipa a doua. Cred că nu a venit încă timpul de a discuta despre o revenire a lor la prima echipă. Mă aşteptam să vină să îşi ceară scuze, să spună că le pare rău pentru ce s-a întâmplat. Niciunul nu a venit să vorbească cu noi. Ne-am şi intersectat la antrenamente, unii mi-au întors spatele. Astfel, nu sunt premise pentru o revenire prea rapidă”.

Acka a răspuns pe Facebook: „Nu am spus nimic până acum, dar după acest interviu al lui Mulţescu, vreau să ştie toată lumea ce se întâmplă cu mine, cu Madson Henrique, Nuno Rocha, Kay Graca. Mulţescu spune că cineva i-a întors spatele şi că nimeni nu i-a cerut scuze. Dar acesta când ne întâlneşte la antrenamente nici nu ne bagă în seamă şi atunci de ce ne-am cere scuze noi?! Noi am fost trimişi la echipa a doua din diferite motive.
Motivul pentru care eu am fost trimis la echipa a doua a fost pentru că ei au spus că am anunţat echipa cu 5 minute înainte de meci că nu pot juca, ceea ce nu este adevărat. Eu cred că situaţia noastră putea fi gestionată mai bine de conducerea clubului pentru că din vară ştiau deja că eu nu vreau să mai rămân. Am avut propunere concretă din Turcia, dar clubul a cerut mai mulţi bani decât aceştia au oferit. Am fost şi ameninţat de către Marcel Popescu că nu voi mai juca şi că o să ia fundaşi mai buni decât mine, dacă nu prelungesc contractul, dar am continuat să joc cu această presiune”.
Clubul oltean a anunțat zilele acestea că Stephane Acka a semnat un nou angajament pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Acka este al doilea jucător care se întoarce la echipa din Bănie, după Nuno Rocha.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica