vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Burcea încă mai speră la calificarea în sferturile Cupei EHF

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, este în fața meciului decisiv din grupele EHF. Oltencele joacă duminică, de la ora 13:30 contra spanioloaicelor de la Bera Bera. Partida se va disputa în Sala Polivalentă, iar trupa din Bănie poate obține un rezultat care să o ajute să producă o surpriză foarte mare.

Formația olteană stă și la mila croatelor de la Podravka. SCM Craiova e obligată să o bată pe Bera Bera în ultima rundă (în tur a fost 32-21 pentru iberice). Dar victoria nu este suficientă. Podravka, deja calificată de pe locul 1, trebuie să le învingă pe danezele de la Nykøbing pentru ca fetele lui Burcea să continue în competiție.

Bogdan Burcea este încrezător în ceea ce privește duelul cu Bera Bera, chiar dacă, din punctul de vedere al tehnicianului, rezultatele de până acum au fost și ele destul de bune. Craiova are un parcurs dezastruos totuși, dar și o scuză: lipsa celor mai bune două handbalsite, Țicu și Zamfir.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Faptul că am ajuns în fața unei calificări într-un sfert de finală este un lucru imbucurător. Egalul obținut în ultimele secunde ne oferă dreptul să sperăm.Trebuie să formăm un grup. Suntem obligați să oferim cât de mult putem. Au fost momente în care ne-am autodepășit. Dacă nu facem acest lucru este greu să obținem rezultate. Speranța mea este că va trebui să avem multă înredere. E foarte greu să obții rezultate în astfel de condiții. Nu vreau să supraevaluez situația, dar fetele au reușit să obțină o victorie acasă cu Nykøbing și egalul care a păstrat speranțe pentru calificare. Vrem să producem o surpriză, să obținem o calificare în sferturi. Ar fi un lucru excepțional. În prisma accidentărilor și a neșanselor de a ne afla în această situație. Noi încercăm să oferim ce avem mai bun”, a declarat Bogdan Burcea.

Clasamentul Grupei D:

  1. Podravka 8 p.
  2. Nykobing 5 p.
  3. Bera Bera 4 p.
  4. SCM Craiova 3 p.

 

Politica