vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LUPTE. Fără rivali, la juniori

Oltencele au dominat finala Campionatului Național de lupte feminine, pentru juniori, individial și pe echipe, de la Odorheiu Secuiesc

La individual, Denisa Breazu (CSM Drobeta Turnu Severin; – 55 kg), Mihaela Bărbulescu (CSM Craiova; -57 kg), Ana – Maria Enache (CSM Craiova; -59 kg), Adina Giura (CSM Drobeta Turnu Severin; – 62 kg), Valentina Ungureanu (CSM Drobeta Turnu Severin; – 65 kg), Roxana Capezan (CSM Drobeta Turnu Severin; – 68 kg), Larisa Nițu (CSM Drobeta Turnu Severin; – 72 kg) și Nicoleta Scărlătescu (CSM Craiova; -76 kg) s-au impus la categoriile respective de greutate, Naomi Rut – Badea (CSM Craiova; -50 kg) s-a clasat pe locul secund, iar Elena Bușoi (CSM Drobeta Turnu Severin; – 53 kg) a prins ultima treapată a podiumului de premiere. Rezultatele s-au contabilizat și întrecerea pe echipe, unde CSM Drobeta Turnu Severin / CSM Craiova s-a clasat pe primul loc, la mare distanță de urmăritoarele CS Steaua București și CSM Botoșani.

Am încheiat anul cu noi medalii și noi victorii. Echipa formată din luptătoarele de la CSM Drobeta și CSM Craiova a dominat clar Campionatul Național de juniori. Fetele de la Severin au obținut 5 locuri I. Dacă o mai adăugam și pe severineanca Bărbulescu, care de 2 ani s-a transferat la CSM Craiova, ar fi 6 medalii de aur, la individual, pentru fetele mele. Pentru Severin, e al patrulea an când câștigă Naționalele de juniori pe echipe, de fiecare dată la luptă cu Steaua. Anul aceasta, diferența a fost enormă. Ne-au ajutat mult, într-adevăr, și fetele de la CSM Craiova, club alături de care am participat împreună, formând o singură echipă. Domnul antrenor craiovean Petre Banciu a făcut o treaba excelentă cu fetele, Vom continua colaborarea și în 2019”, a spus antrenorul severinean Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica