Luptătorii craioveni au cucerit șase medalii naționale la seniori

Home Sport Luptătorii craioveni au cucerit șase medalii naționale la seniori
Luptătorii craioveni au cucerit șase medalii naționale la seniori

Reprezentanții cluburilor craiovene în cadrul Campionatului Național de Seniori la lupte libere, feminine și greco-romane, care a avut loc de curând la Reșița, nu s-au întors cu mâna goală din Banat.

Patru medalii au ajuns la sportivii lui CS Universitatea Craiova, iar două au fost obținute de sportivele lui CSM Craiova. Cea mai importantă medalie a fost a Alexandrei Anghel, de la CSU Craiova, care a câștigat titlul național la categoria 72 kg. De la clubul universitar, Simona Zidaru (65 kg) și Ștefan Coman (65 kg) au urcat pe a doua treaptă a podiumului, iar Ion Pîslaru (97 kg) a adjudecat o medalie de bronz. Aceștia sunt antrenați de frații Cimpoeru.

Din partea CSM Craiova, Violeta Măicănescu, pregătită de Valentin Boboșca, a ajuns până în finala categoriei 62 kg, dar a pierdut în fața sportivei Kriszta Incze din Sfântu Gheorghe, astfel că a obținut medalia de argint. Ana Maria Enache, sportivă a lui Petre Banciu, a adjudecat bronzul la aceeași categorie. În apropiere de podium s-a clasat și Mihaela Bărbulescu, care a ocupat locul cinci la 57 kg.