marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bursa Locurilor de Muncă, tot în aprilie

Ca în fiecare an, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organiza, în data de 20 aprilie 2018, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La eveniment pot participa persoanele care nu lucrează sau cele care doresc să se reorienteze profesional.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu, organizarea acestui eveniment este una dintre măsurile active destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a precizat Ghercioiu.

Angajatorii, așteptați să se înscrie

Pentru rezultate cât mai bune este important ca la eveniment să participe cât mai mulți angajatori. Astfel, firmele care au nevoie de personal și sunt interesate să ia parte la această acțiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituției din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail [email protected], [email protected] sau pe fax 0351 / 401.557. Încă nu au fost stabilite locația de desfășurare și programul, organizatorii dând asigurări că toate acestea vor fi comunicate în timp util.

Politica