vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un polițist doljean și-a pus capăt zilelor, în casa părinților din Gorj

Sursa foto: pandurul.ro

Un polițișt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Cătălin Boncioagă, a fost găsit împușcat în cap, cu arma din dotare, luni dimineața. Totul s-a petrecut în toaleta casei părinților săi din comuna gorjeană Stejari.

Tatăl polițistului l-a găsit pe acesta, în jurul orei 7:00, atunci când a auzit împușcătura. Anchetatorii au fost chemați la fața locului, însă nimeni nu a găsit niciun bilet de adio. Totuși, notează presa gorjeană, motivul pentru care polițistul s-a sinucis ar fi fost un diagnostic pus de medici. Conform unor informații, acesta ar fi fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, scrie igj.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform reprezentanților IPJ Gorj, tânărul avea voie, prin lege, să ia pistolul acasă, ca polițist de post ce urma să intre în tură. Acesta trecuse ultima testare psihologică, ea având loc în luna octombrie a anului 2016.

Tânărul avea doar 27 de ani și lucra la postul de poliție din localitatea doljeană Fărcaș, fiind polițist din anul 2012. Acesta era logodit, iar anul viitor își programase nunta.

Politica