Actualitate, Eveniment, Olt, Oltenia

Olt: Bărbat reţinut… după ce a bătut doi poliţişti cu o furcă

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Milcov-Olt, a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri seara, după ce cu o zi înainte a bătut cu furca doi agenţi de poliţie, unul dintre poliţişti ajungând la spital, agresorul urmând să fie prezentat unui judecători cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cei doi poliţişti au fost chemaţi să intervină, marţi, la un bar din comuna Milcov, barmanul anunţând că un bărbat provoacă scandal. „În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A. a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale. Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că leziunea traumatică prezentată de către victima V.A.- agent de poliţie în cadrul IPJ Olt, a putut fi produsă prin lovire cu un corp ascuţit şi, ca distribuţie topografică, poate pleda pentru o leziune de apărare”, spun procurorii.

Agresorul, în vârstă de 44 de ani, locuieşte în comuna Milcov, sat Ulmi, şi a mai comis fapte de natură penală, inclusiv infracţiuni de acelaşi gen, iar faptele pentru care a fost reţinut au fost comise în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile. Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj, comise prin violenţă şi ameninţare.

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE