JUNIORI U17/Victorii importante pentru severineni

Date:

Echipele severinene înscrise în seria a X-a a Campionatului Național de juniori U17 au obținut victorii importante în etapa intermediară de miercuri și continuă să spere la podium

Pe Stadionul Municipal din Dr. Tr. Severin, CSS Drobeta a dispus cu 2-1 de ocupanta locului al 3-lea FC Pitești și s-a apropiat la 6 puncte de podium. Conduși cu 1-0, elevii lui Mihai Calițoiu au întors rezultatul, prin reușitele lui Constantin Dănoiu și Iulian Cerbu. „Am obținut o victorie importantă, împotriva unei echipe solide. În această primăvară am pierdut un singur joc, prindem încredere și acest lucru ne ajută să ne pregătim mai bine. Va trebui să îi motivez zilnic pe băieți, să dea mai mult la antrenamente, fiindcă, din păcate, autosuficiența este una din caracteristicile jucătorilor români”, a precizat antrenorul Mihai Calițoiu. Acesta a mizat pe Răceanu – C. Țurai, Bordea, Lohon, Sărăcin – Albușel, Popa, Cerbu, Ilie – Dănoiu și Toader, iar pe parcurs i-a introdus pe: F. Popescu și Pistrițu. Etapa viitoare, CSS Drobeta va juca pe terenul liderului CS Mioveni, meciul fiind programat duminică, de la ora 14.

Succes la limită și pentru Luceafărul

Tot la 6 puncte de podium s-a apropiat și ACS Luceafărul Drobeta, care a dispus cu 1-0 de ACS Hidro Râmnicu Vâlcea, pe terenul din Șimian, prin golul lui Augustin Bosoancă, din minutul 33. „Chiar dacă am câștigat la limită, am dominat clar jocul și ne-am creat multe ocazii de gol. E foarte importantă această victorie, pentru moralul jucătorilor, precum și pentru atingerea obiectivului, și anume clasarea pe locul al 3-lea. Sâmbătă, jucăm chiar pe terenul contracandidatei FC Pitești și sper să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte”, a spus managerul clubului Luceafărul, Alex Sitaru. Cu Hidro Rm.Vâlcea, echipa sa a jucat în formula: I. Mișu – Curea, Pătrașcu, Mohora, Schinteie – Moescu, Habet – Bosoancă, Dăescu, Rădulescu – Borugă, iar pe parcurs au mai intrat Baitz, Cojocaru, Harcău și Berceanu.

Clasamentul Seriei a X-a

1. CS Mioveni 18 16 1 1 88-14 49

2. Viitorul Argeș 18 16 1 1 77-17 49

3. FC Pitești 19 10 0 9 42-33 30

4. Luceafărul 19 7 3 9 29-28 24

5. CSS Drobeta 19 7 3 9 40-44 24

6. Hidro Vâlcea 19 4 2 13 22-69 14

7. Dacia Orăștie 18 0 0 18 10-103 0

 

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...