vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânără de 24 de ani din Vrata, arestată preventiv

Mandat de arestare preventivă pentru o tânără din Mehedinți emis de către Curtea de Apel Craiova. La data de 18.04.2017, ora 19.00, poliţiştii Postului de Poliție Pristol, au identificat pe raza comunei Vrata, județul Mehedinți, o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani, din comuna Vrata, pe numele căreia Curtea de Apel Craiova emisese mandat de arestare preventivă, pe o durată de 30 zile.Persoana în cauză a fost preluată de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri pentru a fi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți.

La volan fără permis

La data de 18.04.2017, ora 14:45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit pentru control, pe strada I.C. Brătianu, din municipiu, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 26 ani, din comuna Şimian, sat Cerneţi, judeţul Mehedinţi.
Procedând la verificarea acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica