vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJAS Mehedinţi roagă populaţia să fie vigilentă

Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi face apel la cetăţenii din judeţ  să nu se lase înşelaţi de anumite persoane care pretind că sunt funcţionari ai instituţiei şi solicită date cu caracter personal prin comune şi oraşe.CJAS Mehedinţi a fost informată că de câteva zile şi-au făcut apariţia în mai multe localităţi din judeţ nişte persoane care pretind că ar fi funcţionari ai Casei şi solicită cetăţenilor, sub pretextul că ar realiza un sondaj de opinie, datele de pe buletinul de identitate.
Pentru a inspira încredere aceşti aşa-zişi funcţionari chestionează cetăţenii asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă, la ce medic de familie sunt înscrişi, pentru ca mai apoi să le solicite datele de pe bulentin.

Urmare a unor semnale din teritoriu, potrivit cărora funcţionari ai Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi desfăşoară în această perioadă activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau la serviciile medicale de care au beneficiat asiguraţii, vă informăm că în această perioadă Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi nu desfăşoară astfel de activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau la serviciile medicale de care au beneficiat asiguraţii în ultima perioadă. Evitaţi să fiţi victima unei tentative de fraudă sau furt de identitate şi nu oferiţi date cu caracter personal unor necunoscuţi fără o verificare prealabilă.
A precizat Radu Barbu, purtătorul de cuvânt al CJAS Mehedinţi

Funcţionarii CAS Mehedinţi, care desfăşoară activităţi de culegere şi prelucrare a datelor referitoare la calitatea de asigurat sau a gradului de satisfacţie a serviciilor medicale prestate de furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract, se legitimează cu legitimaţia eliberată de instituţie vizată la zi şi nu solicită date de identificare a persoanelor (nume, prenume, CNP, serie şi număr de buletin, etc.).
Solicitarea de a pune la dispoziţia funcţionarilor CAS Mehedinţi anumite documente sau acte se face prin corespondenţă şi se depun personal la sediul din Drobeta-Turnu Severin strada Antoninii nr. 4. Toate actele trimise de CJAS Mehedinţi au sigla CNAS, a CAS Mehedinţi şi sunt semnate şi ştampilate în original cu ştampila specifică instituţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica