vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Piraţii» din Vâlcea cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu,  exploatând cu operativitate  datele şi informaţiile obţinute, au reuşit identificarea a 6 tineri, bănuiţi de comiterea a mai multe fapte de furt.
Este vorba despre T. Constantin, de 26 de ani, A. P., de 14 ani, T. N., 17 ani şi T. E., de 14 ani, care pe timpul nopţii, prin efracţie au pătruns în incinta mai multor societăţi comerciale din municipiu, de unde au sustras  mai multe bunuri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 19.000 lei,  fiind recuperat în proporţie de 80%.

În urma extinderii cercetărilor, a fost stabilit că T. Constantin, de 26 de ani împreună cu alţi doi tineri, T. Alin, de 26 de ani şi D. Constantin, de 21 de ani, toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea sunt bănuiţi că  au pătruns prin efracţie, în  nopţile 18/19 februarie a.c. şi 03/04 martie a.c. în două imobile nelocuite de pe raza comunei Budeşti, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei.
În timpul cercetărilor s-a reuşit recuperarea bunurilor sustrase cu ocazia comiterii faptelor, respectiv: două bărci pneumatice, un motor barcă pneumatică, două televizoare color, un calculator, un sistem home – cinema, o combină muzicală, scule electrice, aparatură electrică şi electronică. Toate bunurile recuperate au fost predate părţilor vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit că aceştia, folosindu-se de o ambarcaţiune, transportau bunurile pe râul Olt, depozitându-le pe o insulă, de unde ulterior erau ridicate pentru valorificare.
Recuperarea bunurilor de pe insulă s-a efectuat cu sprijinul unei ambarcaţiuni aparţinând ISU Vâlcea, iar o parte din bunuri au fost recuperate de la locuinţele suspecţilor.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea  întregii activităţi infracţionale ale celor în cauză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ Vâlcea

Politica