vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A rămas ca-n gară!

După frumoasa seară de luni, oferită craiovenilor plătitori de taxe, impozite şi bilet la Polivalentă, nu s-a ajuns la nicio concluzie. Activarea unor mesaje postate pe facebook, care au fost atribuite Primarului Craiovei, nu s-a concretizat cu mai nimic. Dacă marţi edilul nu a fost în Bănie, miercuri acesta şi-a făcut timp şi, printre altele, a stat de vorbă cu directorul SCM, Bogdan Bălan, directorul sportiv –  Ion Popescu şi antrenorul echipei Carmen Amariei. Ce s-a vorbit în spatele uşilor închise, individual, pentru că cei trei au avut acordate câte 15 minute, nu a răzbătut în presă şi nici nu ar fi interesant.

Cu siguranţă fiecare a încercat să-şi apere pielea şi mai puţin onoarea. Cert este că ziua s-a încheiat fără a se aduce la cunoştinţa publicului curios vreo decizie urmând ca probabil în zilele următoare să aflăm că totul a fost o poveste inventată de media, că meciul cu Baia-Mare s-a jucat, că spectatori au fost mulţumiţi de rezultat, motiv pentru care casieriile Sălii Polivalente au fost asaltate pentru achiziţionarea biletelor pentru meciul următor,  iar echipa este la un pas de cupele europene. Să nu mai vorbim că a reuşit această performanţă cu un buget demn de Neghiniţă (un băiat isteţ de altfel) iar proiectul pentru viitor este unul care ar face să moară de ciudă şi oficialii defunctului Viborg.

Proiectarea şi planificarea activităţii din actualul şi viitorul sezon este ireproşabilă motiv pentru care din sezonul 2014-2015, Policlinica pentru Sportivi va funcţiona sub tutela formaţiei de handbal pentru a ajuta celelalte echipe ale clubului care au probleme de organizare serioase să nu mai facă vreo prostie. În fine, jocul echipei craiovene se va desfăşura pe scena Naţionalului “Marin Sorescu” din cauza jucătoarelor care având în permanenţă zâmbetul pe buze vor avea un dublu rol: jucător şi comediant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se lucrează încă la stabilirea preţului biletului de acces la “Naţional” părerile fiind împărţite pentru că Polivalenta ar vrea şi ea ceva aducând în discuţie “taxe de formare” a echipei. Se pare că problemele organizatorice legate de faptul că “Marin Sorescu” nu se află sub aripa Primăriei au fost depăşite, antrenorul echipei de handbal găsind o portiţă în regulamentele pe care le stăpâneşte la perfecţie. Cel care încurca activitatea la club şi echipă, adică directorul SCM Craiova, Bogdan Bălan, şi-a dat demisia. Asta chiar este pe bune, din păcate!

Politica