miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii înscriși la Bacalaureat au prețuri speciale la Untold și Neversea

Elevii care s-au înscris la examenul de Bacalaureat vor beneficia de prețuri speciale la festivalurile Untold și Neversea, anunță organizatorii.

”Iei 10 la BAC, ai acces gratuit la UNTOLD. Te-ai înscris la BAC, ai prețuri speciale la UNTOLD și Neversea. E simplu!”, au scris organizatorii pe Facebook.

Festivalul UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca, şi este primul mare festival din Europa anunţat pentru acest an, anunță organizatorii, într-un comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

„UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung aşteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Şi pentru cei peste 1000 de furnizori şi 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanţia că se întâmplă a şasea ediţie UNTOLD înseamnă o relansare a activităţii după mai bine de 16 luni de pauză. Programat iniţial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanţie a faptului că festivalul se va putea ţine în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artişti şi în cele mai sigure condiţii”, se mai arată în comunicat.

Foto: Facebook/UNTOLD 

Politica