sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Caracal şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

Ion Doldurea, primar al municipiului Caracal, candidează pentru un nou mandat din partea PSD. Odată cu depunerea candidaturii lui Ion Doldurea pentru funcţia de primar al municipiului Caracal a fost depusă şi lista de candidaţi a PSD pentru Consiliul Local, acestea fiind primele înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripţie Caracal.

Edilul spune, pe pagina de socializare, că a reușit să realizeze majoritatea proiectelor cu care a venit în atenția votanților acum patru ani și vrea să continue dezvoltarea Caracalului.

„Împreună cu echipa de consilieri locali, însoțiți de președinții organizațiilor locale și membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie! Prezența noastră în număr mare la acest moment este dovada că, în acești patru ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian Chesnoiu, o echipă PSD puternică, cu oameni determinați si consecvenți crezului nostru. Totodată, susținerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcția de primar al municipiului Caracal, cât și colegii care candidează la Consiliul Local sau Județean, este pentru mine o recunoaștere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat. Le mulțumesc celor peste 5.000 de cetățeni care ne-au acordat prin semnătură susținerea, atât mie, cât și echipei de consilieri. Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum patru ani și continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a scris pe pagina de Facebook, primarul Ion Doldurea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidaturile social-democraţilor sunt singurele depuse până în prezent în municipiul Caracal, scrie Agerpres. În municipiul Slatina nu au fost încă înregistrate candidaturi pentru fotoliul de primar şi Consiliul Local, nefiind depuse până luni după-amiaza candidaturi nici pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt sau pentru mandatele de consilieri judeţeni.

Foto: Facebook/Ion Doldurea

Politica