sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Familia Regală, în Mehedinți

Se anunță vizită regală în Mehedinți. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla în aceste zile județ. Astăzi vor merge la Șvinița și este programată și o vizită la Spitalul Muncipal din Orșova

„În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită publică în județul Mehedinți. În ziua de 23 aprilie 2024, la ora 14.30, Familia Regală se va întâlni cu comunitatea sârbă din comuna Svinița, la Centrul Cultural din localitate. Tot marți, 23 aprilie, la ora 15.45, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală vor saluta comunitatea cehă din comuna Dubova, la Școala Generală Dubova. În aceeași zi, începând cu ora 17.00, Custodele Coroanei și Principele Radu vor vizita Spitalul Municipal din Orșova.

Miercuri, 24 aprilie 2024, la ora 11.00, Familia Regală va vizita atelierul de costume tradiționale „Casa iilor”, din comuna Ponoarele. La ora 11.30, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală se vor întâlni cu meșterii și artizanii din comuna Isverna și împrejurimi, în incinta Pensiunii „Steaua Munților”. Mai departe, la ora 12.45, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală vor vizita moara tradițională din localitate. În continuarea vizitei, la ora 16.10, Familia Regală va avea o întrevedere cu artizanii din Drobeta-Turnu Severin și împrejurimi la Cetatea Medievală a Severinului. De asemenea, începând cu ora 16.40, va avea loc o întâlnire cu elevii premianți ai județului, dar și cu comunitățile etnice din zonă, în incinta Palatului Culturii Teodor Costescu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vizita familiei regale se va încheia joi. De la ora 10 este programată o întâlnire cu profesorii și elevii de la Școala Gimnazială Regele Mihai I din Drobeta-Turnu Severin”, au anunțat reprezentanții Casei Regale din România, printr-un comunicat de presă.

sursa foto: Jurnalul Olteniei

Politica