vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Cu 218 km/h, pe drumul Craiova-Bechet


Un craiovean a fost înregistrat de radarul Poliției în timp ce conducea mașina cu 218 km/h pe Drumul Național 55, în afara localității Bechet. Acesta depășise viteza legală cu 128 km/h. Bărbatul a rămas fără permis.

„Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, potrivit IPJ Dolj.

Altul, prins băut la volan
Un doljeann de 41 ani a rămas și el fără permis, după ce a fost prins băut la volan.

„În noaptea de 19 spre 20 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Unirii, din comuna Desa. La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat, de 41 de ani, din localitate. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica