joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dragoș Bon îl apără pe Jovan Markovic, atacantul nemulțumit al oltenilor

Jovan Markovic a fost campionul ratărilor în meciul CSU Craiova – Farul 1-2. Atacantul nu doar că nu și-a ajutat prea mult colegii, dar a și irosit fiecare ocazie pe care a avut-o, atunci când restul echipei i-a pus mingea în fața porții. La finalul jocului, Dragoș Bon și-a apărat elevul, spunând că speră ca acesta să își recapete luciditatea și amintind că vârful din Bănie a avut și perioade mai bune.

Suntem triști, nu am reușit să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, să luăm cele trei puncte. Am primit al doilea gol. A fost copilăresc. E foarte greu să primești gol în ultimele secunde. Jucătorii și-au pierdut din încredere. Am început mai bine a doua repriză. Nu am avut deloc luciditate la finalizare. Am avut niște ocazii de unu-la-unu cu portarul. E dezamăgire mare. Farul ne bate, din nou, pe Ion Oblemenco și ne doare. Am primit acel gol din fază fixă. Azi cred că ne-am creat mai multe ocazii ca în alte partide. Ca atacant, atunci când ai oportunități și nu marchezi, e normal să ai frustrări.

Sper să își găsească luciditatea și să marcheze. El și-a creat ocazii. Dacă ne aducem aminte meciul din Cupă cu Oțelul, Markovic a creat singura noastră ocazie. Este greu. Mitriță este motorul echipei. Când Mitriță e apt 100%, Universitatea Craiova își domină adversarii. Trebuie să ținem cont că am întâlnit cu o echipă bună și ne-am creat ocazii foarte mari. Doare că sunt trei înfrângeri la rând. Se pierd puncte importante în clasament. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Trebuie să arătăm atitudine și să avem luciditate pe teren.”, a spus Dragoș Bon la finalul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Markovic este destul de tensionat în ultima vreme. El chiar a avut un mesaj dur la adresa suporterilor de la Tribuna II, după eliminarea din Cupa României. Atacantul i-a taxat pe fani pentru faptul că fluieră jucătorii atunci când evoluțiile nu sunt cele mai bune. Nici eșecul cu Farul nu a fost ușor de acceptat.

Conform Fanatik, jucătorul a fost înjurat de o parte de suporterii de la tribuna VIP și s-a enervat rău. Markoivic le-a răspuns și apoi chiar a vrut să sară să se răfuiască cu contestatarii. Cu greu ar fi fost stăpânit de către cei în jur, care l-au tras la vestiare.

Politica