joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

SE Craiova 2, amendă pentru poluare

SE Craiova 2, amendat pentru nerespectarea prevederilor de mediu. Comisarii Gărzii de Mediu Dolj au mers într-un control la Termocentrala CET 2.

„A fost continuată și acțiunea de inspecție la obiectivul SE Craiova II, iar în urma constatărilor efectuate de către comisarii GNM-CJ Dolj, a fost sancționat cu amendă maximă prevăzută de Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, în valoare de 15.000 de lei”, au spus comisarii Gărzii de Mediu Dolj într-o postare pe o rețea de socializare.

În urma controlului efectuat la Termocentrala CET, aceștia au găsit nereguli și în localitatea Șimnicu de Sus. Au fost găsite mai multe depozitări de deșeuri din activități de construcții și demolări, amestecate cu alte deșeuri reciclabile. Constructorul și proprietarul terenului au fost amendați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru că faptele contravin legislației de mediu în vigoare, în urma controalelor efectuate, au fost sancționați atât generatorul deșeurilor, cât și constructorul și deținătorul terenului cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale de mediu”, au mai spus comisarii de la Garda de Mediu Dolj.

Politica