joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU Craiova iese din lupta pentru titlu

CSU Craiova iese din lupta pentru titlu. Oltenii și-au ratat șansa de a mai rămâne în cursa pentru câștigarea campionatului. Trupa din Bănie a pierdut, scor 2-0, meciul disputat contra celor de la FCSB. Fără Mitriță, alb-albaștrii abia că au contat în ofensivă, iar bucureștenii nu au avut emoții prea mari în duelul ce a avut loc pe Arena Națională.

Florinel Coman a deschis scorul pentru FCSB, iar avantajul echipei lui Gigi Becali a fost majorat după un autogol al lui Vlădoiu. Oltenii erau conduși, la pauză, cu 2-0, dar acesta a fost și rezultatul final, pentru că nici jucătorii de la CSU Craiova și nici Petev nu au avut reacție, în partea secundă.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățină – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan. Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petrev.

Politica