joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Constantin Rădulescu: „Vâlcea, pe locul 6 în turism”

Vâlcea a urcat în topul celor mai vizitate județe din România. Dacă anul trecut, se situa pe locul 9, conform celor mai recente date publicate de Institutul Național de Statistică, în luna februarie 2024, Vâlcea, s-a clasat pe locul 6, după București, Brașov, Prahova, Cluj și Bihor, a afirmat președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu.

„Cu peste 35.000 de turiști într-o lună, Vâlcea nu doar că a devansat județe cu pretenții cum ar fi: Sibiu, Constanța sau Timiș, dar comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul turiștilor din Vâlcea a crescut cu peste 20%.

Aceste rezultate ne demonstrează că investițiile pe care le facem în mod direct în turism: restaurarea obiectivelor turistice, susținerea programelor culturale, implementarea unor proiecte de agrement; dar și indirect, prin modernizarea infrastructurii, dau roade și reușim să atragem din ce în ce mai mulți turiști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toate aceste lucruri se fac după cum spun mereu, cu voia Lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor. Da, oamenii, vâlcenii care investesc în acest domeniu, care caută soluții inovatoare pentru a deveni gazde mai bune. Cei care zi de zi își desfășoară activitatea în turism, aceștia sunt oamenii noștri buni, cărora le datorăm și le dedicăm acest rezultat.

Creștem de la an la an și, susținându-i pe acești oameni, vom crește și mai mult și vom ajunge, de ce nu, pe podium”, a declarat Rădulescu.

Președintele administrației vâlcene a mai afirmat că îi va sprijini „pe cei care fac județul Vâlcea atractiv, primind turiști aici, în județul cel mai frumos din România, județul turismului total”.

Politica