luni, iunie 24, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean reținut pentru că a furat din două magazine. A luat băutură și țigări

Un doljean în vârstă de 26 de ani din comuna Pielești a fost reținut, după ce a furat din două magazine din Craiova. Acesta a luat mai multe sticle cu băutură și pachete de țigări. După comiterea faptelor, acesta a fugit într-o direcție necunoscută.

„În fapt, la data de 02 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta unui magazin alimentar, situat pe strada Calea Bucureşti, un tânăr ar fi sustras o sticlă de băuturi spirtoase şi ţigări, fugind într-o direcţie necunoscută.

La data de 07 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din incinta unui alt magazin alimentar, situat pe strada Nicolae Julea, un tânăr ar fi sustras o sticlă de băuturi spirtoase, fugind într-o direcţie necunoscută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti şi pe baza semnalmentelor oferite, în seara zilei de 07 aprilie a.c., pe bulevardul Decebal a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Pieleşti, bănuit de comiterea faptelor”, potrivit polițiștilor doljeni.

El a fost audiat și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru a primi o măsură preventivă.

Politica