joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Candidatul AUR la Primăria Valea Mare, filmat când agresează mai multe tinere

Candidatul AUR la Primăria comunei Valea Mare, din județul Olt, a agresat şi înjurat mai multe tinere care, joi, făceau un sondaj prin comună. Ionuţ Bogdan Iagăru are deja o condamnare la închisoare pentru contrabandă de ţigări. El şi tatăl său au fost săltaţi de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii desfăşurate în urmă cu ceva timp. Tinerele spun că vor face o plângere la poliţie, scrie gazetanoua.ro.

În 2015  Ionuţ Bogdan Iagăru, în vârstă de 39 de ani, a fost ridicat de oamenii legii, împreună cu tatăl său. La acea dată, procurorii DIICOT spuneau că este liderul unei grupări de trafic de ţigări ce proveneau din Republica Moldova şi din Ucraina. 

Procurorii DIICOT-BT Olt, sprijiniţi de poliţiştii SCCO Olt, au desfăşurat, la acea dată, mai multe percheziţii în Slatina şi în comuna Valea Mare, locuinţele actualului candidat AUR şi a tatălui acestuia fiind verificate. În urma percheziţiilor, la domiciliile suspecţilor, a fost găsită o cantitate de ţigări de contrabandă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ionuţ Bogdan Iagăru a fost condamnat, în iulie 2012, de magistraţii Tribunalului Olt, la trei ani de închisoare cu suspendare. Ulterior, în luna mai 2013, Curtea de Apel Craiova i-a redus pedeapsa la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ca, în aprilie 2014, sentinţa să rămână definitivă prin hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Sursa foto: gazetanoua.ro

Politica