joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Scandal în familia Mititelu: „Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”

Eliminarea din Cupa României a tulburat apele în Bănie, la FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la finalul meciului pierdut, la penalty-uri, cu FC Voluntari. Acesta consideră că toată lumea e vinovată pentru situația în care se află echipa, de la jucători și antrenor, până la patronul echipei.

Mititelu Jr. spune că, pentru binele echipei, chiar și Adrian Mititelu trebuie să plece. Fiul finanțatorului alb-albaștrilor nu concepe o retrogradare, pentru că a muncit foarte mult să aducă FCU Craiova pe prima scenă a fotbalului românesc, atunci când tatăl său nu era în libertate.

Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare. Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure. Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu Jr, citat de Fanatik.

Politica