joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primăriță din Mehedinți, acuzată că a bătut un localnic pentru că nu o votează

Aurelia Mosoarcă, primărița comunei Greci din Mehedinți, este acuzată că a bătut un localinic pentru că nu o votează. Totul s-a petrecut seara trecută în comună. Aceasta l-ar fi bătut împreună cu alți doi consilieri locali. Bărbatul de 68 de ani a alertat poliția despre incident. Ulterior, el a fost transportat la spitalul din Drobeta-Turnu Severin, unde a rămas internat până azi dimineață.

„La data de 01 aprilie a.c., ora 22.45, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresat de trei persoane, în timp ce se afla pe drumul public.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că apelantul, în timp ce se afla pe drumul public, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat de doi bărbați de 45, respectiv 56 de ani și o femeie de 53 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Familia bărbatului o acuză acum pe primăriță pentru că l-a bătut pe bărbat că nu o votază. Aurelia Mosoarcă spune că nu a lovit pe nimeni și că neînțelegerile au plecat de la faptul că bărbatul i-ar fi reproșat că folosește mașina de serviciu în interes personal, scrie actualmehedinti.ro.

„Nu a existat nici un conflict. Nu știu despre ce vorbiți. Nu am lovit pe nimeni”, a declarart primarul comunei Greci, Aurelia Mosoarcă.

Aceasta este la al doilea mandat de primar în comună. Oamenii legii mehedințeni fac acum cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto: pagina persoanală a primarului comunei Greci

Politica