joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Marius Șumudică, dorit la FCU Craiova

FCU Craiova a pierdut meciul cu Oțelul Galați și este tot mai aproape de retrogradare. Oltenii au fost învinși de echipa antrenată de Dorinel Munteanu, scor 2-1, iar la finalul meciului tensiunile au atins cote înalte. Juan Bauza a fost cel care a înscris unicul gol al alb-albaștrilor, dar s-a și accidentat.

FCU CRAIOVA: R. Popa – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Dr. Albu – Dragu, Bauza, Van Durmen – Chițu. Rezerve: Gurău, Lekiatas, Kvakic, Marcarenhas, Blidar, Pop, Baeten, Sidibe, Bahassa, Ibrahim, Blănuță. Absenți: Zanfir, Abbey (fără drept de joc). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Cisse, Ghiocel, Zhelev – Lameira, Zivulic, Teles – Maciel, Cisotti, Bodișteanu. Rezerve: Stoian, G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Tănasă, Malle, Farcaș, Panait, S. Rus, Gaitan, Gomes Silva. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Mititelu și fiul său au avut o discuție aprinsă cu fotbaliștii, dar au vrut să schimbe și antrenorul. Nicolo Napoli nu le-a lăsat impresia că poate salva echipa. Astfel, șefii clubului au luat legătura cu Marius Șumudică. Informația a fost confirmată chiar de antrenor, care susține că a refuzat din start oferta oltenilor.

Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada. Nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu Jr. recunoaște că lucrurile s-au complicat serios la FCU Craiova și că nimeni nu se aștepta la un astfel de scenariu. Totuși, în ciuda problemelor pe care șefii clubului le au cu jucătorii, conducerea echipei e optimistă și speră ca alb-albaștrii să se salveze de la retrogradare. Despre antrenor, fiul lui Adrian Mititelu spune că acesta are nevoie și de aportul jucătorilor.

Treaba se complică mai mult decât ne-am fi așteptat. Nu trebuie, însă, să disperăm. Mai sunt 7 meciuri, eu spun că putem să ne salvăm. Sunt niște disensiuni între jucători, am crezut că sunt niște probleme rezolvabile, dar am ajuns să ne temem de retrogradare. Am avut o ședință mai lungă cu toată lumea. Fiecare și-a spus părerea, dar cei care iau decizii suntem noi și trebuie să rezolvăm situația. S-au creat două bisericuțe la nivelul lotului. Își reproșează lucruri între ei și acest lucru a distrus echipa. Mă uit la clasament cu durere de inimă. Le-am cerut explicații și le-am făcut niște reproșuri. Tatăl meu i-a menajat foarte multe pe jucători, dar acum nu se mai pot căuta scuze în altă parte. E clar că problema e la ei. Poate să vină și Guardiola, dacă jucători nu-și schimbă atitudinea, e foarte grav”, a spus Adrian Mititelu Junior.

Politica