luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO: Mașină răsturnată peste peronul de tramvai, în Craiova

Două mașini s-au ciocnit în intersecție

Vineri seara, 29 martie, doi tineri s-au ciocnit, la semafoarele de la Casa Științei, din Craiova. O mașină a fost găsită răsturnată peste peronul de tramvai.

„În seara zilei de 29 martie a.c., ora 23.40, Biroul Rutier Craiova a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Calea Severinului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția străzilor Calea Severinului cu Maria Tănase, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea directiei de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânar de 21 de ani, din comuna Moţăţei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o statie de tramvai, răsturnându-se, fiind înregistrate doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto în vârstă de 18 ani a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep”, potrivit IPJ Dolj.

Foto: Info Trafic Craiova si Dolj

Politica