sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Mehedinți aduce elevilor încă un lot de microbuze electrice

Un număr de 10 microbuze electrice vor ajunge la dispoziția elevilor din Mehedinți, pe lângă cele 31 anunțate anterior de către autorități. Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, a semnat contractul de finanțare pentru achiziția unei noi tranșe de microbuze hibrid-electrice pentru transportul elevilor la școală. 

”A fost o promisiune pe care am făcut-o în contextul în care, prin proiectul care este deja în faza de achiziție, nu s-au putut acoperi toate solicitările venite din partea primarilor din județul Mehedinți. Astfel, am depus la Administrația Fondului pentru Mediu, o cerere de finanțare, am obținut suma de 7 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile, iar acum am semnat contractul. Sper ca această sumă să ne permită să achiziționăm încă 10 microbuze, pe lângă cele 31”, a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Noile microbuze vor asigura un transport sigur și confortabil pentru elevi și vor proteja totodată, mediul înconjurător. Totodată, microbuzele vor contribui la crearea unei infrastructuri moderne de transport și la promovarea mobilității durabile în județul Mehedinți. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica