sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucian Dindirică, noul viceprimar al Craiovei

Lucian Dindirică este noul viceprimar al Craiovei, loc lăsat liber în urma demisiei Aureliei Filip, care acum este administrator public al orașului.

Lucian Dindirică a fost ales viceprimar în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local Craiova, ce a avut loc vineri dimineață. Un post de viceprimar rămăsese liber, după ce Aurelia Filip a demisionat deoarece va candida pentru funcția de primar la Pielești.

„Fiecare dintre cei doi va trebui să demonstreze că este performant într-o echipă care mai are puțin până la alegerile locale. Pentru următorul punct privind cel care va exercita calitatea de primar și înlocuitor de drept al acestuia atunci când primarul lipsește, eu vă propun tot Lucian Dindirică, nu că nu a-și avea încredere în domnul Diaconu, dar domnul Diaconu este desemnat ca să semneze toate contractele municipalității la București. Deci propunerea mea este domnul Lucian Dindirică”, a explicat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, Aurelia Filip va ocupa funcția de administrator public al orașului, după ce și-a dat demisia din funcția de viceprimar și până când va avea un semn clar din partea pieleștenilor, în ceea ce privește fotoliul de primar al comunei.

sursa foto: facebook/Lucian Dindirică

Politica