sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Casă cu mansardă construită pe un bloc de 8 etaje

Un român a reuşit performanţa de a-şi construi o casă pe un bloc. Şi pentru ca tabloul să fie complet, proprietarul are toate actele în regulă.

Vila de pe un blocul cu 8 etaje a fost ridicată de un brașovean, în cartierul Răcădău, aflat în sudul orașului Brașov. Proprietarul a obținut toate actele necesare construcției, încă de acum mai bine de un deceniu.

Reprezentanții Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat, după apariția mai multor imagini cu casa, în spațiul public și au efectuat verificări la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia au constat că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de un deceniu. Accesul se face prin scara blocului, pe o scară metalică.

„Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit bizbrasov.ro.

Foto: captură video/Facebook Eugen H.

Politica