duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Reținut, după ce i-a luat foc mașina. Nu avea permis

Un doljean, care s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea permis, a fost reținut de polițiști. Bărbatul, de 40 ani, din Moțăței, a plecat, săptămâna trecută, la plimbare cu un autoturism pe străzile din Unirea. A intrat apoi pe drumul județean dintre localite și comuna Moțăței. Numai că mașina a luat foc în mers și a abandonat-o. După cercetări, oamenii legii au descoperit că doljeanul încălcase legea.

„Ieri, 25 martie, polițiști din cadrul Secției nr.9 Poliţie Rurală Cetate au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani, din comuna Moţăţei, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetări s-a stabilit în seara zilei de 20 martie a.c., bărbatul, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism pe drumurile publice din comuna Unirea, iar ulterior pe D.J. 561 A, între localitățile Unirea și Moțătei, unde a abandonat autoturismul, acesta fiind cuprins de flăcări.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.”- IPJ Dolj

El va fi prezentat astăzi instanței în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica