sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean arestat pentru tâlhărie

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, a fost reținut de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Investigații Criminale duminică, 24 martie a.c.

„La data de 23 martie a.c., în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de reprezentantul unui magazin, cu privire la faptul că, un bărbat a sustras din casa de marcat a societății, o sumă de bani, iar în momentul  în care a fost surprins de o angajată, acesta ar fi împins-o, pentru a-și asigura scăparea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au stabilit identitatea unui bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii reclamate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în noaptea de 23/24 martie a.c., acesta ar mai fi sustras aproximativ 5.000 de lei, dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil, din municipiu.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, au comunicat polițiștii vâlceni.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Andi Niculescu

  •  

Politica