sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România rămâne fără selecționer. Edi Iordănescu poate pleca la o echipă de club

Edi Iordănescu a dus România la EURO, într-o atmosferă destul de tensionată. Selecționerul a fost criticat multă vreme pentru felul în care tricolorii arătau pe teren. Acesta le-a dat replica tuturor, prin fapte, și a câștigat grupa din preliminarii, fără să fie învins. Acum, fostul fotbalist Marian Aliuță crede că tehnicianul se pregătește să plece de pe banca naționalei, cu gândul că poate prinde un contract mare, în zona arabă.

,,Cred că Edi Iordănescu își dorește să facă un pas înainte. Să aibă un contract mai mare, să fie zi de zi la o echipă de club. Cred că se gândește să prindă un contract bun în străinătate, probabil într-o țară arabă, unde să aibă continuitate”, a precizat Marian Aliuță, potrivit prosport.

Edi Iordănescu poate pleca liniștit, în orice condiții. Selecționerul are șansa să facă o impresie bună la EURO și să îi scoată pe tricolori din grupe, mergând în fazele superioare ale competiției. Astfel, el s-ar retrage în glorie, lăsând loc altui antrenor român care să fie criticat pentru rezultate. Într-un alt scenariu, tehnicianul poate să aibă un parcurs slab la turneul final și să motiveze astfel o eventuală plecare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica