sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Edi Iordănescu este criticat dur din cauza lui Mitriță: „Aceeași nedreptate pe care mi-a făcut-o tatăl lui mie”

Amicalele pe care România le-a programat în luna martie au stârnit multe discuții. S-a vorbit mai puțin despre joc sau despre rezultate și mai mult despre convocările făcute de Edi Iordănescu. Selecționerul a stârnit valuri de reacții, în legătură cu deciziile pe care le-a luat. Situația este complicată și pentru că se apropie Campionatul European, iar mai mulți tricolori care nu evoluează al echipele de club au fost convocați pentru jocurile cu Irlanda de Nord și Columbia.

Selecționerul i-a adus la lot pe Ianis Hagi, Radu Drăgușin, George Pușcaș, Andre Rațiu și Horațiu Moldovan. El a ales să lase acasă mai mulți jucători care sunt în formă, în Liga 1. Pe lângă Alex Băluță, care este pe primul loc cu FCSB, Edi Iordănescu l-a evitat și pe Alex Mitriță.

Din cauza faptului că Edi Iordănescu nu l-a convocat pe starul de la CSU Craiova, Alin Stoica a răbufnit. Acesta și-a adus aminte de faptul că și el a trecut printre-o situație similară, la echipa națională, când selecționer era Anghel Iordănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Edi este pe cale să îi facă o mare nedreptate lui Alex Mitriță, așa cum nea Puiu Iordănescu, tatăl lui Edi, mi-a făcut mie la Campionatul Mondial din ’98. Iar eu am regretat apoi toată viața mea că nu am mai mers cu România la un turneu final. Nu e corect. Eu acum îi spun direct lui Edi că este pe cale să să îi facă lui Mitriță, aceeași nedreptate pe care mi-a facut-o tatăl lui mie. E prietenul meu și i-o spun direct. Iar tu Edi dai dovadă că nu știi să lucrezi cu fotbaliști cu personalitate.

Ieși și spune public ceea ce te-a deranjat la Mitriță sau ce s-a întâmplat cu adevărat între voi. Ți-a răspuns? Te-a înjurat? Ți-a făcut ceva? Dar chiar și așa, nu pune înainte de toate ambiția ta cu el față de interesul echipei naționale. În acest moment, naționala are nevoie de Mitriță. În acest moment, Alex Mitriță e mai în formă decât Florinel Coman și e cel mai bun jucător din Liga 1. Niciodată nu vei ajunge antrenor mare dacă nu înveți să lucrezi cu fotbaliști cu personalitate”, a declarat Alin Stoica, conform iAMSPORT.

Politica