sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două accidente într-o zi, în Gorj. Mai multe persoane au ajuns la spital

Toți șoferii aveau permise de conducere valabile și nu consumaseră alcool

Două accidente într-o singură zi, în Gorj. Mai multe persoane au ajuns la spital. La primul dintre accidente un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Mătăsari, s-a ciocnit de mașina condusă de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Bâlteni. O victimă a fost transportată la spital.

„În după-amiaza zilei de 25 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN-66-Broșteni. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Craiova către Turceni, la intersecția cu DJ-673 Turceni a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din Bâlteni.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din primul autoturism, care a fost transportat la spital, în vedera acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, conform IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cel de-al doilea accident un bărbat de 62 de ani, din Turceni, a lovit mașina unui bărbat de 60 de ani, din Târgu Jiu. Șoferul de 60 de ani și o femeie pasageră în mașina sa au ajuns la spital.

„În dimineața zilei de 25 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Câlnic. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe DC-674-C Câlnic, la intersecția cu DN-67 a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Târgu Jiu, care circula regulamentar, din direcția Motru către Târgu Jiu.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 60 de ani și a unei femei, pasageră în autoturism, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, conform sursei citate.

Politica