duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un primar vâlcean migrează politic pentru a cincea oară  înainte de alegeri!

Se bucură de o popularitate foarte mare în localitatea Păușești Otăsău, unde a ajuns primar prima dată în 2016 candidând din partea PNL.

A realizat foarte multe obiective și este poreclit „primarul copiilor”, deoarece primăria condusă de el are cele mai multe programe destinate celor mici. Aceștia au primit de-a lungul anilor biciclete, sănii, uniforme, ghiozdane, rechizite de la primărie. Vorbim de toți preșcolarii și școlarii. Care au și masă caldă asigurată de primărie și unități de învățământ de nivel european.

Cătălin Avan a început activitatea politică în PSD, fiind membru al organizației de tineret din orașul vecin Băile–Govora. A candidat la un post de consilier local din partea partidului Noua Generație.  Apoi a trecut la PNL unde a ajuns primar în 2016. În urmă cu 4 ani a obținut al doilea mandat de primar candidând din partea Partidului Ecologist Român (PER a obținut atunci 5 primari în județul Vâlcea), iar acum a anunțat public, într-un interviu acordat unui post local de televiziune că va candida din partea PSD deoarece este atras de realizările din sănătate ale președintelui CJ Vâlcea care este pesedist, dar motivează migrația și ca fiind normală, după ce cea mai mare parte a organizației județene a PER a fuzionat cu pesediștii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cătălin Avan este creditat de sondaje pentru a obține în 9 iunie 2024, un nou mandat de primar cu peste 50% din voturi, ceea ce arată clar că în unele localități culoarea politică a primarului, chiar nu contează pentru electorat.

Andi Niculescu

Politica