sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Diana Șoșoacă: Soțul meu a murit, eu sunt văduvă

Silvestru Șoșoacă este un om mort pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea spune că soțul nu poate să-i ia numele de Șoșoacă chiar dacă vor divorța.

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă, e departe de a se termina. Silvestru a amenințat-o pe senatoare că va divorța de ea și îi va lua și numele.

„Un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face. Soțul meu s-a autodesființat pentru că asta se întâmplă cu grobienii. Nu este un om politic, nu am despre ce să vorbesc, soțul meu a murit, eu sunt văduvă”, a spus Diana Șoșoacă.

Întrebată dacă îi va lua numele, senatoarea a răspuns: „Nu are cum, Șoșoacă sunt eu, un mort nu poate să-ți ia numele!”, potrivit realitatea.net.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scandalul dintre Silvestru Șoșoacă și Diana Șoșoacă este unul uriaș, iar cei doi sunt la un pas de divorț. Silvestru Șoșoacă a anunțat că după divorț îi va interzice actualei soții să îi mai poarte numele, iar Diana Șoșoacă va trebui să revină la numele de fată Diana Macovei.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a spus soțul senatoarei.

Politica