duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul continuă! Diana Șoșoacă își amenință soțul că-l lasă fără haine

Diana Șoșoacă nu renunță la circul legat de divorț și îl amenință pe soțul său că poate să îl târască în instanțele judecătorești și 10 ani. Mai mult, senatoarea îl avertizează pe Silvestru că ar putea rămâne și fără haine.

Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal monden, cu acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare.

„Vreau să aduc o lămurire cu privire la divorțul lui, că numele îmi va fi luat: un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt multe dosare de divorț pe care le-am avut în care partea adversă nu a avut șanse și nu pentru că sunt rea, ci pentru că își meritau soarta, la fel ca acest personaj care vrea să intre în politică urcându-se pe numele meu”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit stiripesurse.ro

Diana Șoșoacă a lansat recent zvonul că ar fi fost amenințată cu publicarea unor fotografii cu caracter intim, în timp ce soțul ei a sugerat că o astfel de răzbunare ar putea veni din partea unui presupus amant.

Tot Silvestru Șoșoacă spune că tot ceea ce acuză senatoarea că i se întâmplă, în special amenințările, sunt doar regizări pentru a atrage atenția, pentru că știe că nu mai are vreo șansă în politică.

Mai mult, Silvestru Șoșoacă a sugerat că modelul de conducere al partidului din care fac parte ar fi fost inspirat chiar de la adversarii politici din USR, alimentând astfel și mai mult conflictul din interiorul familiei și din mediul politic.

„Diana este o actriță din naștere. Ea o dată la două săptămâni face ceva pentru a ieși în evidență. Asta nu înseamnă că situația este  un ajutor pentru ea, chiar o decredibilizează și o aduce de la 25% la 5% și chiar la 4.6% și e clar că nu mai poate intra în parlament”, a spus Silvestru Șoșoacă.

În plus, soțul senatoarei SOS a amintit despre vechile simpatii politice ale Dianei Șoșoacă, total opuse celor pentru care s-a făcut cunoscută pe scena politică.

„Știe lumea că era era o USR-istă cu gânduri de plecare prin străinătate. Da bineînțeles! era simpatizantă și votantă USR”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Foto: Facebook

Politica