sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căruță cu hoți de lemne, oprită cu focuri de armă

Doi bărbați de 42, respectiv 47 de ani, au fost reținuți de oamenii legii olteni pentru că nu au oprit la semnalul polițiștilor, dar și pentru că furau lemne. Aceștia furau arbori cu căruța, oamenii legii au tras șapte focuri de armă pentru a-i opri. Totul s-a întâmplat, miercuri, în localitatea Stoicănești.

„La data de 21 martie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut două persoane cercetate pentru tăiere ilegală de arbori.

În fapt, în seara zilei de 20 martie 2023, în jurul orei 22:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în extravilanul comunei Stoicănești, au depistat un atelaj hipo în care se aflau trei persoane și care transporta material lemnos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrucât cele trei persoane nu s-au supus somațiilor polițiștilor de a opri atelajul hipo, polițiștii au executat șapte focuri cu armamentul din dotare, cinci în plan vertical și două în anvelopele atelajului hipo.

La scurt timp, atelajul hipo a fost oprit, iar polițiștii au imobilizat două dintre persoane, a treia reușind să se sustragă.

În urma folosirii armamentului, nu au existat victime omenești”, au declarat polițiștii olteni de la IPJ Olt.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și s-au ales cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. Acum, se fac cercetări pentru depistarea celei de a treia persoană.

Politica