sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avarul – spectacol-invitat, duminică 17 martie 2024, ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Duminică 17 martie 2024, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Rm. Vâlcea, iubitorii de teatru sunt invitați la spectacolul AVATARUL, autor: Molière, susținut se teatrul Dramatic Ion D Sîrbu din Petroșani, un spectacol de: Mc Ranin, coregrafia Hugo Wolf, producția: Wilhelmina Kuron Bekesi.

„Avarul” este una din cele mai cunoscute piese de Molière, cu o poveste destul de complexă, dar cu atât mai spumoasă. Zgârcitul Harpagon este obsedat să-și păzească avuția, iar pentru asta face orice, neglijându-și copiii și prefăcându-se falit. Un complot deștept al celor din jur îl face să-și piardă bănetul, acceptând niște compromisuri pentru binele altora.

Regizorul McRanin a optat pentru o abordare în cheie aproape clovnească, cu contururi îngroșate, a intrigii și relațiilor dintre personaje, într-un spectacol cu multă muzică și mișcare, folosind elemente de commedia dell’arte, de la costumație și machiaj la bastonade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Distribuția: Oana Liciu-Gogu, Mihai Alexandru, Patricia Buraga, Bogdan Constantin Tălmaciu, Simona Codreanu, Mihai Sima, Izabela Badovics, Laurențiu Vlad, Andrada Dobre, Gheorghe Stoica și Daniel Cergă.

Preț bilet elev / student / pensionar – 20 lei / adult – 30 lei

Rezervări la numărul de telefon 0747227771

Andi Niculescu

https://www.facebook.com/teatrul.ariel

Politica