sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașină în flăcări, pe centura Caracalului. Șoferul, carbonizat

O mașină a luat foc în această dimineață, după ce s-a răsturnat pe centura Caracalului. Șoferul a fost găsit carbonizat.

La fața locului au intervenit pompierii olteni.

„Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier urmat de incendiu. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat șoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.
În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate”, potrivit ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția face cercetări.

„La data de 10 martie 2024, în jurul orei 06:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe VO6G, în municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe VO6G, în municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar bărbatul a decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Olt.

Politica