sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesoară bătută, în vestiarul școlii, de un coleg. De la ce a pornit scandalul

Doi profesori de spot s-au luat la bătaie, joi dimineață, femeia fiind cea care a reclamat la Poliţie faptul că a fost lovită cu palma peste faţă de către colegul său. Poliţiştii i-au amendat pe amândoi.

Incidentul, greu de imaginat, a avut loc în zona vestiarelor sălii de sport de la școala Găgeni, județul Prahova.

Cel care ar fi pornit scandalul, arată primele date din investigaţie, ar fi fost bărbatul, nemulţumit de faptul că profesoara a ajuns târziu la oră. În urma loviturii, femeia s-a prăbușit la pământ. Colegul său ar fi continuat să o lovească chiar când profesoara zăcea întinsă la podea, potrivit Observatorul Prahovean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi au fost amendaţi de către Poliţie în baza Legii privind sancţionarea faptelor încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

”La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti. Din verificări, a reieşit faptul între cei doi, a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulţumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc. În urma altercaţiei, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, informează reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova, scrie News.ro.

Nu este pentru prima oară când Adrian Necula Stănescu ajunge în atenția publică și a polițiștilor. În 2013, el a fost acuzat tot de o colegă de catedră că ar fi amenințat-o.

În paralel cu dosarul penal deschis de polițiști, cazul este anchetat și la nivelul unității de învățământ și a fost adus la cunoștina Inspectoratului Școlar Județean Prahova. Pe durata cercetărilor, profesorul de sport a fost suspendat.

Politica