vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adrian Mititelu face încă un transfer: „E un mijlocaș foarte tânăr”

Adrian Mititelu continuă să întărească FCU Craiova cu fotbaliști străini. Recent, patronul alb-albaștrilor a dezvăluit că urmează să transfere un nou jucător. De această dată este vorba despre un mijlocaș francez, pe care finanțatorul trupei din Bănie vrea să îl aducă la echipa lui, pentru a crește, ținând cont de faptul că ar avea o vârstă fragedă.

Avem un jucător pe care îl vom legitima săptămâna viitoare, e un tânăr de perspectivă, un jucător francez, dar care nu este ceva care să ne ajute pe moment. E foarte tânăr și în viitorul apropiat poate să ne ajute.

Urmează săptămâna viitoare să-l legitimăm, e mijlocaș! În rest, ăsta e lotul cu care atacăm returul și nu mai aduc. Și așa avem un lot foarte mare, avem 24 de jucători potențiali titulari, sunt jucători care stau pe bancă. Și așa sunt jucători supărați că nu joacă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCU Craiova are șanse reale la play-off. Pentru Giovanni Costantino ar fi o adevărată realizare daca i-ar duce echipa lui Adrian Mititelu în fazele superioare ale competiției, ținând cont de momentele grele prin care oltenii au trecut de la începutul sezonului și până în prezent.

Politica