joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident de muncă în Olt. A căzut de pe schelă

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Bălteni, județul Olt, a fost sâmbătă victima unui accident de muncă. Bărbatul este angajat al unei societăţi de construcţii și potrivit polițiștilor ar fi căzut de pe o schelă. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Evenimentul s-a petrecut în comuna Redea, iar la faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Bălteni, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce se afla pe o schelă pentru a fixa o grindă metalică, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la înăltime.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit IPJ Olt.

Politica