luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pericol pe DEx12! S-au furat plasele care susțin pietrele din gabioanele montate

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova continuă să se confrunte cu probleme pe DEx 12. Acolo, în zona podurilor, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate. Reprezentanții DRDP Craiova spun că în acest sens s-a depus și o plângere penală.

De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc. Dar, de data asta s-a depășit orice limită, au fost furate plasele care susțin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor. Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranța podurilor, stopează eroziunea malurilor. SDN Slatina a depus plângere penală pentru distrugere și furt”, informează DRDP Craiova.

Polițiștii Politiei Orașului Piatra-Olt au fost sesizați, prin plângere scrisă, cu privire la faptul că, de pe tronsonul 2 al Drumului Expres DEx12 (Slatina-Craiova), ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea de măsuri legale”, informează IPJ Olt.

Politica