vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Polițist lovit cu furca

Un polițist a fost lovit cu furca de un bărbat din localitatea Murgaşi, Dolj, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Forțele de ordine au folosit un spray lacrimogen.

”La data de 03 mai a.c., ora 17.45, polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Pieleşti, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au deplasat la locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Murgaşi, în vederea aplanării conflictului pe care acesta îl avea cu vecinii. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, iar ulterior, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în umărul drept”, transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacrimogen, bărbatul aruncând furca şi fugind prin grădina casei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza mandatului de aducere emis pe numele său, joi dimineaţa, bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 04 mai, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Politica