duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea! Caravana “Fii pregătit!” ajunge în Bunești, Pietrari, Titești, Diculești și Bălcești

Caravana “Fii pregătit!” va sosi în județul Vâlcea, prezentările începând de miercuri, 26 aprilie, în comunele Bunești și Pietrari. Joi, 27 aprilie, caravana SMURD și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență (CMRSU) se vor deplasa în comuna Titești, iar vineri, 28 aprilie, vor încheia prezentările în județ la Diculești și Bălcești.

Timp de trei zile, alternativ, în intervalele orare 09:00 – 12:00, respectiv 12:30 – 15:00, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență și pregătirea populației pentru răspuns prompt, adecvat și eficient în situații de urgență. Cursurile vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Caravana SMURD are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotată cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica