duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că soția îl înșală cu șeful de post, în sediul Poliției

Forțele de intervenție specială au fost chemate să intervină, joi noaptea, la sediul Poliției din comuna Schitu Golești din județul Argeș, unde șeful de post și o subalternă s-au încuiat în incintă. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență 112 a declarat că soția lui îl înșală cu superiorul ei.

Potrivit informațiilor, soțul polițistei avea bănuieli că aceasta îl înșală și a decis să o urmărească joi seara, când ea nu a venit acasă după terminarea turei la ora 22. El a ajuns în clădirea secției de Poliție împreună cu șeful de post, iar cei doi au rămas încuiați în interior. Din exterior, prin geam, cei doi au fost filmați în timp ce aveau relații intime.

Cei doi polițiști, surprinși de soțul înșelat, au refuzat să deschidă ușa și au rămas în interiorul clădirii. Agenta de poliție s-ar fi temut că soțul ei, care este militar, ar putea fi înarmat și ar putea fi violent, având în vedere suspiciunile sale de înșelare și gelozie, potrivit Observator.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și șefi ai celor doi agenți, însă aceștia nu au reușit să-i convingă să deschidă ușa. Ulterior, au fost chemați mascații, care au intervenit în sediul Poliției din Schitu Golești și au reușit să calmeze situația.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14.00-22.00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

În urma acestui incident, IPJ Argeș a declarat că au demarat verificări în Biroul de Control Intern pentru a clarifica circumstanțele și pentru a lua măsurile legale necesare. Sursa menționată a publicat, de asemenea, secvențe din filmarea realizată de soțul înșelat prin fereastră, în care se observă momente de tandrețe între șeful de post și soția acestuia.

Politica