luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Loc pentru grătare la Pădurea Strehareți. Slătinenii, așteptați de 1 mai

Pădurea Strehareți de lângă Slatina are un nou punct de atracție turistică. Un loc de joacă împrejmuit de alei, pistă de bicilete și de alergare, dar și un spațiu special amenajat pentru grătare și picnic.
Primăria municipiului Slatina a inclus pădurea de la marginea orașului într-un amplu proiect de modernizare, astfel încât aceasta să fie complet refăcută. Lucrările au început la finalul anului trecut și au fost finalizate anul acesta.
Florin Chiriță, inginer de Dezvoltare Urbană în Slatina, a explicat pentru Olttv ce pot găsi slătineni, dornici de grătare la Pădurea Strehareți. Acesta a cerut oamenilor să și păstreze locul reamenajat de Primărie.
„Am pregătit grătarele, foișoarele, am amenajat locul încât oamenii să stea să se delecteze, să citească. Am amenjat această porțiune de pavaj, unde înainte apa de ploaie se trângea și oamenii nu puteau să vină să se relaxeze. Amamenajat și un puț forat, unde oamenii pot să-și spele ustensilele. Așteptăm oamenii să vină, să se așeze la un grătar, pentru că totul este bine pus la punct. Am amenajat și în trecut dar unii oameni au venit și au vandalizat. Lumea trebuie să respecte munca noastră”, a spus inginerul de Dezvoltare Urbană, Florin Chiriță.
Slătinenii dornici de grătare sau picnic, au fost informați că la Strehăreți pot găsi inclusiv o toaletă publică, echipată complet, dar fără apă potabilă. Aceștia sunt așteptați inclusiv de 1 mai, pentru a se bucura de noul spațiu.
„În pădurea Strehareț am amenajat și o toaletă publică. Este dotată cu două WC-uri și chiuvete. Apa este funcțională, dar nu este potabilă. Încă nu a fost analizată apa. Curentul este existent atât la toaletele publice, cât și la locul de picnic”, a mai spus Florin Chiriță.

sursa foto: olttv

Politica