vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Tânără drogată la volan

O tânără de 24 de ani, din comuna Copăceni, județul Vâlcea a fost depistată de polițiști în timp ce se afla la volanul unui autorurism după ce consumase substanțe psihoactive. Șoferița a ieșit pozitivă la drugtest pentru două substanțe interzise.

„La data de 14 martie a.c.,  în jurul  orei 01:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat o tânără de 24 de ani, din comuna Copăceni, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma testării acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul a ieșit pozitiv la 2 substanțe, respectiv la substanțele ,,T3B AMP” și ,,T3C KET”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală,pentru prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica